Stránky

07 januára, 2015

Poď do toho s nami, DÁŠ TO TIEŽ! 3-MESAČNÝ PROGRAM

Pred rokom som sa pustila do mojej zmeny, ktorá nakoniec nezmenila len môj vzhľad, ale i môj pohľad na život ako taký. Dnes chceme pomôcť chytiť druhý dych TEBE! V spolupráci s Mišom Duchoňom, ktorý k zmene viedol i mňa, tu máme náš spoločný projekt DÁŠ TO TIEŽ! 3-MESAČNÝ PROGRAM. Chceš so sebou niečo urobiť, chytiť druhý dych, začať žiť zdravo, aktívne a dobre vyzerať? Poď do toho s nami!


  • ·         Program trvá 3 mesiace (13 týždňov), prvý týždeň prebieha vyplnenie vstupného dotazníka, analýzy, merania, športové testy a vstupné konzultácie a na základe vytvorenia zásad stravovania a individuálneho tréningového plánu prebiehajú 12 týždňov individuálne tréningy v posilňovni. Počas tohto času prebiehajú pravidelné merania, vyhodnocovanie progresu a prípadné flexibilné úpravy.
  • ·         Ak sa rozhodneš ísť do toho, pošlem Ti vstupný dotazník na vyplnenie. Tento mi kompletne vyplnený pošleš naspäť a my si ho s Mišom preštudujeme a dohodneme vstupnú konzultáciu.
  • ·         Na vstupnej konzultácií si prejdeme všetky body dotazníku, od cieľov, životosprávy, životného štýlu až po zdravotné obmedzenia, športovú minulosť či iné dôležité faktory, ktoré musíme poznať ešte pred začiatkom spolupráce
  • ·         Následne vykonáme v posilňovni športové testy – testovať sa bude tvoja momentálna kondícia. Neboj sa, netreba sa na tento test nijako pripravovať a nie je žiadna minimálna úroveň, ktorú vyžadujeme. Podľa toho, ako si na tom kondične a pohybovo ti totiž pripravíme tréningový plán.
  • ·         Podľa vstupného dotazníka a úvodnej konzultácie ti zase pripravíme zásady stravovania na mieru aj s príkladmi konkrétnych jedál, ktoré môžeš zakomponovať do svojho jedálničku. Prvý týždeň si budeš zapisovať čo ješ a piješ, aby sme vedeli odsledovať dodržiavanie zásad a flexibilne Ti pomáhať nájsť svoj optimálny jedálniček. Každý je iný a preto treba okrem „jednorázového vypracovania jedálnička“ (ako to robia rôzni šarlatáni) vždy aj priebežnú spätnú väzbu a postupné prispôsobovanie.
  • ·         Tréningy budú prebiehať v Kajan Gyme v Petržalke (www.kajangym.sk) a pre tento individuálny program nie je možné trénovať v pároch ani v inej posilňovni. Tréningy budú individuálne, aby boli iba o Tebe, aby sme Ťa za ten čas naučili maximum, aby sme na teba stále dozerali a tiež v Kajan Gyme pretože je to skvelá posilňovňa s príjemnou atmosférou, máme ju odskúšanú, vieme, že tam máme všetko vybavenie na cvičenie aj analýzy.
  • ·         Priebežne počas konania programu budeme vyhodnocovať progres a upravovať aj cvičebný plán, aj stravovací, ak to bude potrebné.
Cena:

Sú dve varianty:
·         a) basic - 2 tréningy týždenne (2x12 týždňov = 24 tréningov)
·         b) advance - 3 tréningy týždenne (3x12 týždňov = 36 tréningov)

Basic je určený pre úplných začiatočníkov a taktiež ľudí, ktorí časovo zvládajú trénovať max. 2x do týždňa. Advance je určený pre pokročilejších ľudí, ktorí už majú isté kondičné základy, športovú minulosť a aj čas na 3 tréningy týždenne.
Obidve varianty zahŕňajú rovnaké služby – vstupný dotazník, jeho analýzu, úvodnú konzultáciu, zásady stravovania na mieru, športové testy, cvičebný plán na mieru, pravidelné vyhodnocovanie, motiváciu, zaradenie do facebook skupiny a 3-mesačnú podporu a odpovedanie na otázky.

Obidve varianty Ťa dovedú k tvojmu cieľu a v prípade potreby alebo záujmu viac sa hýbať ti vieme predpísať aj samostatné športové aktivity (napr. plávanie, behanie, iné cvičenie, iné športy) ktoré vieš vykonávať samostatne a bezplatne. V prípade záujmu je možné v priebehu programu pridať aj nejaké individuálne tréningy a dohodnúť sa na dodatočnej platbe. Všetko sa dá, keď sa chce.

Cena:
Basic - 150€/mesačne (450€/3mesiace)
Advance – 175€/mesačne (525€/3mesiace)

Túto cenu sme zvolili ako súhrn všetkých služieb, ktoré dostaneš a celú sme ju ešte znížili o značnú časť, pretože sa zaviažeš na 3 mesiace vopred. Akákoľvek nižšia cena by už bola pod cenu a pretože to chceme robiť kvalitne a individuálne a aj naše vzdelávanie čo to stojí, je nastavená takto. Zároveň ťa bude motivovať na sebe makať a nevykašľať sa na to po mesiaci! Viem o čom hovorím :).

Je možné zaplatiť celý balík naraz (v čase po obdržaní vstupného dotazníka a schválení ťa na program) alebo polovicu na začiatku a druhú polovicu najneskôr do mesiaca od začiatku programu.

V cene sú započítané kompletné služby. Jediná vec, ktorá nie je zahrnutá, je vstupné do posilňovne, keďže Kajan Gym poskytuje rôzne permanentky a zľavnené vstupy, tak vstupy do posilňovne si riešiš samostatne.

S kým vlastne budeš trénovať?

Mišo Duchoň (môj osobný tréner a opora v jednom počas mojej senzačnej premeny – o našej spolupráci a viac o ňom si môžeš prečítať tu: http://samanadsebou.blogspot.sk/2014/08/zmenil-ma-on-trener-miso-duchon.html) a ja (Monika Ludasová, víťazka súťaže Do Formy - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4186134907012&set=pb.1693733647.-2207520000.1420568989.&type=3&theater ) – nikto iný, len my dvaja :).

Jednotlivé časti celého procesu si rozdelíme (konzultácie, analýzy, prípravy programov, zásad stravovania a samotné tréningy) podľa tvojej a našej časovej dostupnosti, avšak môžeš očakávať, že Mišo bude viac riešiť začiatočné fázy programu a odobnú analytiku a ja viac samotné tréningy a motiváciu. Navzájom sa bude dopĺňať a na facebook skupine budeme odpovedať obaja.

Kapacita programu:
·         5 ľudí! Čím skôr sa prihlásiš, tým väčšiu máš šancu, že sa Ti ujde miesto. Nezabudni, že to robíme na kvalitu a nie na kvantitu.
Kritéria výberu:
·         žiadne obmedzenia ohľadom veku alebo pohlavia, hlavné je odhodlanie a pevné rozhodnutie zmeniť svoje telo. Svoje telo máš vo svojich rukách, ty rozhoduješ o tom, ako bude vyzerať a fungovať. My to za teba nespravíme, avšak dáme ti ten najlepší návod, rady, poradenstvo a motiváciu z našej strany, aby bolo dosiahnutie tvojho cieľa čo najľahšie. Zvyšok je na Tebe. To je všetko. 
Ako na to:
Odpíš na tento email, že do toho ideš! Ak áno, obratom Ti pošleme dotazník na vyplnenie, ten nám ideálne do 24-48 hodín pošli vyplnený, my si ho preštudujeme, dohodneme sa tom, či ideme do programu basic alebo advance, dohodneme si prvú konzultáciu a úvodné testy a ideme na to!
Tešíme sa na Teba! 

Ak som to dala ja, dáš to aj TY, ale na začiatku vždy stojí to rozhodnutie povedať si "idem do toho naplno!", lebo kto váha a neustále to odkladá, to pravdepodobne nikdy skutočne nedá.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára